
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، نعمتالله مسعودی متخصص طب ایرانی در خصوص رعایت رژیم غذایی مناسب در ایام عید نوروز و بهار توضیح داد: از دیدگاه طب ایرانی آغاز فصل بهار به معنای رعایت رژیم غذایی است و باید این نکته را مدنظر داشته باشیم که با آغاز نوروز نباید به دنبال افزایش مصرف مواد غذایی و اضافه وزن باشیم.
وی افزود: با آغاز فصل بهار باید از مصرف غذاهایی که باعث افزایش تولید خون در بدن میشود پرهیز کرد به دلیل اینکه در فصل بهار در بدن انسان فوران اخلاط رخ میدهد.
این متخصص طب ایرانی ادامه داد: همانطور که مشاهده شده با آغاز فصل بهار میزان سکتههای مغزی و قلبی زیاد میشود لذا لازم است در این فصل از مصرف گوشت و غذاهای سنگین پرهیز کرده و مصرف غذاهای سبک مثل میوه و سبزیها را جایگزین آنها کنیم.
مسعودی ادامه داد: در زمینه مصرف آجیل نیز توصیه میشود این دانههای روغنی را به صورت طبیعی مصرف کنید و حتیالمقدور از مصرف آجیلهای شور و آجیلهایی که به رنگهای غیرطبیعی آغشته شدهاند پرهیز کنید به دلیل اینکه این عمل باعث از بین رفتن خواص آنها میشود همچنین خوب جویدن آجیلها باعث جذب بهتر آنها در بدن خواهد شد.
وی تصریح کرد: یکی از معجونهای بسیار مفیدی که میتوان برای پذیرایی از میهمانها در این ایام استفاده کرد شربت سکنجبین است.
این متخصص طب ایرانی گفت: این شربت از دیدگاه طب ایرانی به یک معجون هزار خواص معروف است که باعث پاکسازی بدن میشود. سکنجبین باعث تقویت کبد، قلب و جلوگیری از غلظت خون خواهد شد. همچنین این شربت میتواند آرامبخش باشد.
مسعودی در پایان گفت: معمولاً برای تهیه شربت سکنجبین از سرکه، عسل، عرق نعنا و مقداری آب استفاده میشود که این مواد بنا به تشخیص پزشک میتواند تغییر کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است