به گزارش جام جم آنلاین از فارس، طرح توسعه مسجدالنبی (ص) اواخر دوران ملک عبدالله در سال 1392 آغاز شد و بر اساس آن بسیاری از هتلهای محل اسکان زائران خانه خدا تخریب شد تا مجدد ساخته شود، اما این امر به کندی پیش رفت و حتی مسئولان جایگزینی برای آن در نظر نگرفتند.
این امر موجب بروز مشکلاتی در زمینه اسکان زائران خانه خدا از کشورهای مختلف شد به طوری که محدودیتهای زیادی در اسکان آنها در مدینه وجود دارد که این امر همچنان پابرجاست.
بر همین اساس به گفته حمید محمدی، رئیس سازمان حج و زیارت ایام اقامت در مدینه لاجرم بسیار کوتاه میشود و هزینههای اجاره نیز بالا میرود.
از سوی دیگر با توجه به نزدیک شدن زمان حج تمتع، عربستان اقدامی برای اسکان زائران خانه خدا در این ایام پیشبینی نکرده است، بر همین اساس به نظر میرسد امسال زمان اقامت زائران در مدینه بسیار محدود باشد.
تا جایی که رئیس سازمان حج و زیارت حداکثر زمان اقامت زائران در مدینه را 6 روز عنوان کرده است و از مدیران کاروانها خواسته تا حاجیان را نسبت به محدودیتهای موجود برای اقامت در شهر پیامبر اعظم (ص) توجیه کنند.
این امر در حالی رخ میدهد که در سالهای گذشته مدت اقامت زائران در مدینه حداقل 6 روز یا یک هفته بود.
به گزارش فارس، بیش از 85 هزار ایرانی به حج تمتع امسال مشرف میشوند که با توجه به مشخص شدن زمان اعزامها، پروازهای مدینه قبل از 27 تیر تا 19 مرداد و پروازهای مدینه بعد از 8 تا 24 مرداد انجام میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد