در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، علی بناییان گفت: دو سال پیش، داستان فیلم را نوشتم و تابستان سال گذشته با حمایت های آقای دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما فیلم ساخته شد.
وی افزود علیرضا نصیری آذر، سهراب امینی و علی عزیزی از دانشجویان این دانشگاه به ترتیب مسئولیت مونیتورینگ، صدابرداری و دستیار کارگردانی « برای فروش» را بر عهده داشتند و دیگر عوامل از خارج دانشگاه بودند که در نهایت این فیلم داستانی با هزینه 10میلیون تومان ساخته شد.
کارگردان « برای فروش» ادامه داد: امسال و در غیاب من این فیلم در چند کشور اروپایی از جمله آلمان، ایتالیا و انگلستان اکران شد و مهرماه نیز به عنوان بهترین فیلم کوتاه داستانی جشنواره ویمبلدون انگلستان از سوی داوران انتخاب و معرفی شد.
بناییان که به تازگی از دانشگاه صدا و سیما فارغ التحصیل شده و در شُرف اعزام به خدمت مقدس سربازی است، گفت: چون مشمول خدمت سربازی هستم، نتوانستم در جشنواره ویمبلدون حاضر باشم لذا پیامی برای جشنواره ارسال کرده و آنها نیز پیام را در صحن جشنواره قرائت کردند. ناگفته نماند که تندیس و جایزه نقدی جشنواره نیز هنوز به دستم نرسیده است.
این کارگردان جوان افزود: پیش از اکران های خارجی، « برای فروش» در داخل و در جشنواره های فیلم کوتاه تهران، جشنواره سلامت، جشنواره ققنوس و جشنواره سایه نیز با استقبال مواجه شده بود.
بناییان درباره انگیزه خود برای تحصیل در دانشگاه صدا و سیما گفت: اهل بجنورد هستم. در دوران دانش آموزی علاقه خاصی به فیلمسازی داشتم تا اینکه با معرفی و تشویق اطرافیان خود، دانشجوی دانشگاه صدا و سیما شدم. از همان ابتدا می دانستم که در این دانشگاه می توانم به علاقه درونی خود برسم.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: دانشجویان تولید رادیو و تلویزیون این دانشگاه، افرادی مستعد و با انگیزه هستند. امیدوارم با تعامل و همکاری بیشتر دانشگاه، استعدادهای دانشجویی کشف و سال های آتی شاهد ساخت آثار بسیار خوبی از دانشجویان این دانشگاه در سازمان صدا و سیما و جشنواره های داخلی و خارجی باشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب