به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، گزارشی که مرکز آمار در رابطه با کشتار دام کشتارگاههای کشور نشان میدهد، وزن گوشت قرمز تولید شده و انواع دامهای ذبح شده در پاییز ۱۳۹۷ در مجموع ۸۴.۲ هزار تن بوده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع است.
طبق این گزارش، گوشت گاو و گوساله با ۴۶.۶ هزار تن معادل ۵۵.۳ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.
همچنین گوسفند و بره با ۲۸.۲ هزار تن، بز و بزغاله با ۷.۶ هزار تن و سایر دامها با ۲۰۰۰ تن، بهترتیب ۳۳.۵ درصد، ۹ درصد و ۲.۲ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را داشتهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای کشور در پاییز امسال با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹۶ نشاندهنده کاهش ۲۰ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است.
کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ۲۲ درصد، برای بز و بزغاله ۱۴ درصد، برای گاو و گوساله ۱۸ درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش ۲۳ درصد و برای شتر و بچه شتر ۴۴ درصد بوده است.
همچنین بر اساس گزارشی که چندی پیش مرکز آمار از تغییر قیمت کالاهای خوراکی منتشر کرد، تورم نقطه به نقطه (تغییر شاخص نسبت به ماه مشابه سال قبل) گوشت گوسفندی در دی ماه تا ۷۰ درصد و گوشت گاو و گوساله حدود ۶۵.۸ درصد اعلام شده بود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت