سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از میزان، حمله قلبی خاموش همانطور که از عنوانش پیداست از عارضههایی به حساب میآید که مورد توجه قرار نمیگیرد، زیرا علائم آن شدید و آشکار نیست.
از جمله علائم حمله قلبی خاموش میتوان به تنگی نفس و احساس ناراحتی در برخی قسمتهای بدن علاوه بر قفسه سینه اشاره کرد که میتواند شامل کمر، گردن، یک دست یا هر دو دست، فک یا معده باشد. این احتمال وجود دارد که بیمار با علائمی همچون حالت تهوع، استفراغ و سوزش معده نیز مواجه شود.
در حالی که علائمی از قبیل: احساس خستگی و تعریق برای بسیاری از افراد معمول و متداول هستند، اما این علائم اگر به طور ناگهانی یا شدید بروز کنند میتوانند نشانه هشداردهنده حمله قلبی باشند.
طبق مطالعهای که در سال ۲۰۱۶ انجام گرفت، مشخص شد در آمریکا حدود ۴۵ درصد از تمامی حملات قلبی خاموش هستند.
به گفته متخصصان، باید فاکتورهایی از قبیل: سن و جنس مورد توجه قرار گیرد. علائم خاموش بیشتر در افراد مسن به ویژه افراد بالای ۷۵ سال مشاهده میشود. همچنین، زنان بیش از مردان با علائم حمله قلبی غیر مرتبط با درد قفسه سینه مواجه میشوند.
بررسیها نشان میدهد زنان بیشتر در معرض بیماری عروق خونی کوچک هستند و این موضوع نگران کننده است، زیرا حملات قلبی خاموش در عروق خونی کوچک رخ میدهد.
آنچه باعث میشود حملات قلبی خاموش خطرناک و حتی کشندهتر باشد این است که بیمار به موقع درمانهای مورد نیاز را دریافت نمیکند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد