سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد سیب زمینی، سادهترین و پر طرفدارترین خوراکی «تابناک باتو» سالاد سیب زمینی یکی از سادهترین و پر طرفدارترین خوراکیهایی است که اکثر اوقات در منزل هر فردی سرو میشود.
معمولا این سالاد کم کالری مورد استقبال اکثر خانوادهها قرار میگیرد. همان طور که از نام این سالاد مشخص است، سیب زمینی یکی از مواد اصلی این سالاد میباشد.
سیب زمینی یک ماده غذایی است که معمولا در خانه هر فردی پیدا میشود؛ بنابراین این سالاد را میتوانید با کمترین هزینه و کمترین زمان ممکن تدارک ببینید و از خوردن آن لذت ببرید.
برای مصرف سالاد زمانهای خاصی با توجه به وزن افراد در نظر گرفته شده است. افرادی که اضافه وزن دارند باید سالاد را بیست دقیقه قبل از غذا مصرف نمایند. افراد لاغر باید سالادها را یک تا دو ساعت بعد از غذا میل نمایند.
سیب زمینی مادهای غنی از پتاسیم است. این ماده غذایی از خاصیت آنتی اکسیدانی برخوردار است. این ماده سیستم دفاعی بدن را تقویت میکند و از ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان پیش گیری میکند. ورمهای داخلی را کاهش میدهد و به عملکرد مغز کمک میکند و درد ناشی از آرتروز را کاهش میدهد.
این سالاد همانند دیگر سالادها دارای طبع سردی است که میتوانید آن را با فینگر فودها سرو نمایید. در سرو غذاها برای داشتن سفرهای زیبا باید به تزئینات آن نیز توجه کنیم.
برای تزئین این سالاد نیز میتوانید ابتکار خرج دهید مثلا میتوانید از کاهو استفاده کنید. تزئین با کاهو نیز به این صورت است که برگهای کاهو را ریز کرده و در ظرف گذاشته یک عدد گوجه فرنگی را به صورت پرههای پرتقال در آورید و در وسط سالاد به صورت گل بگذارید و مغز کاهو درسته را در وسط آن فرو ببرید.
از انواع دیگر سالاد میتوان به: سالاد سیب زمینی و اسفناج، سالاد سبزیجات، سالاد روسی و سالاد اندونزی اشاره کرد.
مواد لازم
سیب زمینی: ۴ عدد
هویج پخته شده: ۴ عدد
کاهوی خرد شده:۱۰۰ گرم
سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه یا نارنج: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط:۱ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
مراحل پخت
سیب زمینی پخته شده را به صورت چهار گوش خرد میکنیم.
سپس هویج پخته شده را مانند سیب زمینی ها، به صورت مربعی شکل در میآوریم.
کاهو را هم خیلی ریز به صورت فنری خرد میکنیم.
سپس گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده کنار میگذاریم.
پیاز را هم حلقه نازک کرده حلقهها را از داخل هم بیرون آورده کنار میگذاریم.
ظرف بلور مناسبی را تهیه میکنیم.
اول سیب زمینیها را در اطراف ظرف میچینیم به طوری که وسط آن خالی باشد.
سپس کاهوها را در وسط ظرف ریخته ظرف را پر میکنیم.
هویجها را در چهار طرف ظرف روی سیب زمینیها میچینیم.
در وسط گوجه فرنگیها را به صورت دایره نهاده و حلقههای پیاز را روی آنها میگذاریم.
سس و آبلیمو ترش را مخلوط کرده کمی شکر به آن افزوده و روی سالاد میریزیم.
سالاد شما آماده سرو است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد