سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، محققان آمریکایی با بیان اینکه رژیم غذایی سالم میتواند با خطر کاهش شنوایی اکتسابی مقابله کند، اظهار داشتند: بررسی سه ساله تغییرات در حساسیتهای شنوایی حاکی از آن است زنانی که از الگوهای تغذیهای نزدیک به رژیمهای غذایی سالم برخوردارند کمتر در معرض افت قدرت شنوایی هستند.
محققان تاکید کردند: افت قدرت شنوایی بخش اجتنابناپذیر فرآیند افزایش سن است. هرچند، در این تحقیق بر شناسایی فاکتورهای خطرزای اصلاحپذیر یعنی مواردی که میتوان در رژیم غذایی و سبک زندگی تغییر داد تا از کاهش قدرت شنوایی پیشگیری کرد یا پیشرفت آن را به تاخیر انداخت تمرکز شد. رعایت الگوی غذایی سالم با اثرات مثبت متعددی برای سلامتی همراه است و از آن جمله اینکه رژیم غذایی سالم میتواند در کاهش خطر افت شنوایی کمک کننده باشد.
تحقیقاتی که در گذشته انجام گرفته نشان میدهد مصرف بیشتر برخی مواد غذایی از قبیل بتاکاروتن و بتا کریپتوزانتین، اسید فولیک، اسیدهای چرب امگا ۳ زنجیره بلند با کاهش خطر افت قدرت شنوایی مرتبط است.
این یافتهها حاکی از آن است رژیم غذایی میتواند بر خطر افت شنوایی اثر بگذارد اما محققان به دنبال آن هستند تا ارتباط بین رژیم غذایی و کاهش قدرت شنوایی بیشتر بررسی شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: