سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، اضافه کردن برخی از گزینههای غذایی به رژیم روزانه، علاوه بر کرمهای ضد آفتاب، سدی در برابر ابتلا به سرطان کشنده پوست است:
فیبرها: برای در امان ماندن از سرطان پوست سهم کمی به مواد غذایی چرب (چربیهای ناسالم) بدهید و تا جایی که میتوانید فیبرهای غذایی مصرف کنید. فیبرها باعث میشوند که رودهها با سرعت بیشتری از شر توکسینهای سرطان زا خلاص شوند. در این صورت این توکسینها یا همان سموم بدن انباشته نمیشوند و نمیتواند مدت زمان طولانی در ارگانهای حیاتی بدن تلنبار شوند. خوردن مواد غذایی سرشار از فیبر مثل میوه و سبزیجات تازه و دانههای کامل کمک بیشتری به پیشگیری از ملانوم (سرطان پوست) میکند.
چای سبز: نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد مصرف چای سبز به خصوص زمانی که به آن لیموترش اضافه کرده باشید از ابتلا به سرطان پوست پیشگیری میکند. افرادی که به طور مرتب چای سبز یا چای سیاه مینوشند یعنی روزانه حداقل دو فنجان، شانس بیشتری برای دور ماندن از سرطان پوست دارند. کلا چای سرشار از آنتی اکسیدانهایی است که جلوی پیشرفت سلولهای سرطان زا را میگیرد.
گوجه فرنگی ها: گوجه فرنگی محافظ شما در برابر ابتلا به سرطان پوست است و تحقیقات نشان داده لیکوپن موجود در آن، آنتی اکسیدانی است که از شما در برابر اثرات مخرب UV محافظت میکند. البته فراموش نکنید که محصولات گوجه فرنگی از جمله رب و سس گوجه فرنگی بعلاوه کچاپ، سرطان زا هستند. نتایج پژوهشها نشان میدهد مصرف روزانه پوره گوجه فرنگی مقاومت پوست در برابر اشعههای ماورای بنفش را ۳۰ درصد افزایش میدهد. از طرف دیگر مصرف این ماده غذایی مفید میزان کلاژن را نیز بالا میبرد.
قهوه: تحقیقات نشان داده که قهوه نه تنها باعث افزایش انرژی در طول روز میشود، بلکه از پوست شما نیز به واسطه خاصیت آنتی اکسیدانی اش محافظت میکند و سلولهای پوست که در نتیجه آفتاب آسیب دیده اند را قبل از این که سرطانی شوند، از بین میبرد. طبق نتایج به دست آمده مصرف هر فنجان قهوه احتمال ابتلا به ملانوما را کمتر میکند. این تحقیق نشان داده است که مصرف روزی ۳ تا ۴ فنجان قهوه در روز احتمال بروز این سرطان را ۲۰ درصد کاهش میدهد.
فلفل: فلفلها حاوی ترکیبات شیمیایی خاصی به نام کپسایسین هستند. طعم تند این مواد غذایی نیز مدیون همین ترکیبات شیمیایی است. زمانی که این ترکیبات وارد سلولهای سرطانی پوست میشوند شروع به از بین بردن آنها میکنند. در واقع فلفلها به خصوص انواع تند آن سلولهای سرطان زا را به کشتن میدهند.
برای همین اگر شما عاشق غذاهای تند و فلفل هستید شانس بیشتری برای پیشگیری از سرطان پوست دارید. از این گذشته نتایج پژوهشها نشان داده است سبزیجات دیگری مانند پیاز و بروکلی نیز به نابودی سلول های سرطانی کمک میکنند. اگر فلفل دوست ندارید پیاز و بروکلی میل کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد