
به گزارش جام جم آنلاین، محمد کاظم زاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان از همدان با بیان به اینکه مصرف لبو در زمستان سیستم ایمنی بدن را بالا میبرد گفت: لبو به دلیل خواص بالای که دارد ضد سرطان است و از رشد تومور در بدن جلو گیری میکند.
وی افزود: لبو دارای پروتئین، چربی، ویتامین ب و آ، املاح معدنی، فسفر، کلسیم و آهن است.
مدیر نظارت بر مواد غذای و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان با اشاره به اینکه املاحی که در شیره لبو وجود دارد گفت: یک پاک کننده بسیار عالی برای کبد و کلیه وکیسه صفرا است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد