گروه غذا: مرغ
برنج را می جوشانیم و در آبکش می ریزیم برنج آبکش شده را برای دم کردن با مرغ کنار می گذاریم
مرغ را تکه تکه کرده و با ۱ لیوان آب و ۱ عدد پیاز و کمی زردچوبه آب پز می کنیم سپس در کمی روغن سرخ می کنیم
روغن را در ماهیتابه می ریزیم پیاز را در آن تفت میدهیم تا طلایی شود سپس کنار هم می گذاریم ،سیب زمینی را تکه های مربع شکل می بریم و در روغن سرخ میکنیم
کشمش را در کمی روغن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت میدهیم روغن را در دیگ می ریزیم چند کفگیر برنج روغن می ریزیم سپس مرغ سرخ کرده را روی برنج می گذاریم پیاز سرخ شده با سیب زمینی و کشمش و هل، دارچین، تخم گشنیز، لپه، فلفل سیاه را لابه لای برنج می پاشیم باقی برنج را در دیگ می ریزیم و روی آن را زعفران حل شده میدهیم
دیگ را روی آتش تند می گذاریم تا دم بالا بدهد آنگاه آتش را کم میکنیم و روی دیگ را دم کنی می گذاریم و در را می بندیم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد