به گزارش جام جم آنلاین از فارس، گروهی از محققان بینالمللی در حال توسعه روشهایی برای بررسی آب فاضلاب جهت ردیابی موج دوم شیوع ویروس کرونا هستند.
این گروه از کارشناسان، در حال تحقیق روی تکنیکهای جدیدی هستند که میتوانند بدون نیاز به آزمایش افراد، میزان آلودگی در یک جامعه را مشخص کنند.
محققان باور دارند، روشهای جدید استاندارد شده میتوانند ویروس موجود در فاضلاب را شناسایی کنند و تصویری از شیوع انتشار کروناویروس ارائه دهند.
گروه مذکور که توسط بنیاد تحقیقات آب گرد هم آمده و مهندسانی از دانشگاه شفیلد را شامل میشوند، در حال تولید طیف وسیعی از بهترین شیوهها در مورد استفاده از فاضلاب به منظور ردیابی موج دوم ویروس کرونا هستند.
این موارد شامل جمع آوری و ذخیره نمونههای فاضلاب و استفاده از ابزارهای ژنتیک مولکولی برای شناسایی سطح Covid-۱۹ در نمونههای فاضلاب است.
محققان میگویند: فاضلاب پتانسیل بسیار زیادی برای ارائه اطلاعات ارزشمند در مورد زمان و شدت شیوع کووید ۱۹ در جوامع را دارد.
پروفسور Vanessa Speight، از دانشکده مهندسی ساختمان و سازه دانشگاه شفیلد در حال تحقیق در مورد تکنیکهایی است که به طور قابل اعتماد دادههای جمع آوری شده از نمونه فاضلاب را تفسیر کند.
نتایج وی میتواند به ایجاد یک نقشه دقیقتر از شیوع انتشار ویروس کمک کرده و ظهور موج دوم بیماری همه گیر را نشان دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد