به گزارش جام جم آنلاین به نقل ستاره ،سالاد سزار مرغ یکی از سالادهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سرتاسر جهان است. امروزه در اکثر رستورانها و فستفودهای کشورمان ایران نیز میتوان انواع سالاد سزار را با کمی دخل و تصرف در مواد اولیه و سسهای کموبیش متفاوت پیدا کرد.

مواد لازم سالاد سزار مرغ
500 گرم
|
فیلهمرغ طعمدار شده
|
500 گرم
|
نان فرانسوی یا نان تست
|
3 قاشق غذاخوری
|
روغن زیتون
|
1 حبه بزرگ
|
سیر
|
1/2 پیمانه
|
پنیر پارمزان رنده شده
|
1 عدد
|
کاهو بزرگ
|
به میزان لازم
|
نمک و ففل سیاه
|
طرر تهیه سالاد سزار مرغ
- مرحله اول؛ مزهدارکردن فیله مرغ است. برای مزهدارکردن فیله مرغ میتوانید از انواع ادویهجات دلخواه استفاده کنید. پیشنهاد ما استفاده از نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، کمی آویشن و روغن زیتون است. فیلهها را با مواد گفتهشده مزهدار نموده و کنار بگذارید.
- حالا نوبت آماده کردن کروتان است. به نانی که چندین مرتبه پخته شده و کاملا ترد و برشته شده باشد کروتان گفته میشود.
- برای تهیه کروتان، ابتدا باید دمای فر را بین 150 تا 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- نان فرانسوی یا نان تست را به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید.
- نانهای خردشده را کف سینی فر قرار داده و به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شوند.
- در همین زمان روغنزیتون، نمک و فلفل را به همراه یک حبه سیر لهشده داخل یک کاسه بزرگ ریخته و با هم مخلوط کنید.
- نانها را از فر خارج کرده و روغن زیتون مزدهدار شدهای که آماده کردید را روی نانها بمالید و آنها را تکان دهید تا روغن به خورد نانها برود.
- دوباره نانها را کف سینی فر چیده و برای 5 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید.
- بعد از 5 دقیقه نانها را از فر بیرون بیاورید، تکانداده و برای بار سوم این بار هم به مدت 5 دقیقه داخل فر بگذارید تا قهوهای طلایی شوند.
- در همین فاصله، فیله مرغهایی که با ادویهجات دلخواه مزه دار کردهاید را نیز داخل فر قرار دهید تا گریل شوند.
- میتوانید برای سرو سالاد سزار مرغ، برگهای کوچک مغز کاهو را جدا کرده و به صورت درسته کف ظرف بچپینید یا اینکه آنها را خرد کرده و داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
- فیلههای گریل شده را از فر درآورده و برش بزنید.
- فیلهها را روی کاهوها بریزید و با نیمی از پنیر پارمزان رندهشده و تکههای کروتان ترکیب کنید.
- سس سزار را با قاشق روی سالاد ریخته و با مابقی پنیر پارمزان سالادتان را تزیین نمایید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت