به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، خورش غوره مسما یکی از غذاهای خوشمزه گیلانی است که براحتی تهیه میشود. در این مطلب شما را با طرز تهیه خورش غوره مسما با مرغ مرحله به مرحله به همراه نکات کلیدی آشنا خواهیم کرد.
غوره |
۱ لیوان |
مرغ |
۵۰۰ گرم |
گوجه |
۳ عدد |
بادمجان |
۶ عدد |
پیاز |
۱ عدد بزرگ |
رب، نمک و فلفل |
به میزان لازم |
زعفران دم کرده |
۱ قاشق غذاخوری |
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه
در گفتوگوی اختصاصی با نماینده جنبش جهاد اسلامی در تهران مطرح شد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم