
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج، زیتون پرورده یکی از چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که مانند چاشنی هایی مثل ترشی در کنار غذاهای اصلی سرو می شود. زیتون پرورده اصل متعلق به شهرهای شمال کشور مانند گیلان و رودبار است.
زیتون بدون هسته |
۵۰۰ گرم |
مغز گردو |
۳۰۰ گرم |
رب انار |
۲ پیمانه |
پودر نعناع |
۱ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن |
۱ قاشق غذاخوری |
آبلیمو |
۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون |
۲ قاشق غذاخوری |
دانه انار خشک شده |
۲ قاشق غذاخوری |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: