
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، یکی از انواع بورانی اسفناج، بورانی اسفناج با ماست است که آن را میتوانید به عنوان یک وعده غذایی سبک یا پیش غذا سرو کنید. این غذا با روشهای مختلفی تهیه میشود که اگرچه در نحوه پخت تا حد زیادی شبیه به هم هستند، اما طعم متفاوتی دارند.
اسفناج | 2 کیلوگرم |
ماست چکیده | 500 گرم |
روغن زیتون | 2 الی 3 قاشق سوپخوری |
سیر | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد