به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک،سوپ کرفس پیش غذایی خوشمزه با رنگ و بویی متفاوت است که طرز تهیه را در این مطلب آموزش خواهیم داد.
مواد لازم سوپ کرفس
| ساقه کرفس تازه |
نیم کیلو |
| پیاز خرد شده |
2 عدد متوسط |
| آب مرغ یا آب قلم |
3 تا 4 لیوان |
| آبلیمو |
2 قاشق غذاخوری |
| کره |
400 گرم |
| سیب |
2 عدد متوسط |
| پنیر خامه ای |
100 گرم |
| خامه |
100 گرم |
| جعفری خرد شده |
نصف فنجان |
| نمک و فلفل |
به میزان لازم |
طرز تهیه سوپ کرفس
ساقه کرفس را ابتدا خرد کنید و به همراه پیاز های خرد شده و آب مرغ داخل قابلمه ای بریزید و بر روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید.
بعد از جوش آمدن ، حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی پخته شود.
در مرحله بعد سیب را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه کره کمی سرخ کنید و به سوپ اضافه کنید.البته مقداری را برای تزئین کنار بگذارید.
پنیر خامه ای را هم خرد کنید و به مواد سوپ اضافه کنید. برای قوام سوپ می توانید 2 قاشق پودر جو پرک به آن ضافه کنید.
برای مزه دار کردن سوپ مقداری نمک و فلفل داخل آن بریزید.از آب لیمو هم برای چاشنی سوپ میتوانید استفاده کنید.
سوپ آماده و جا افتاده را در ظرف مناسبتان بکشید و با جعفری خرد شده ، خامه و سیب های سرخ شده تزئین کنید.