به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک، معمولا سوپ رو با مرغ درست می کنن ولی میشه از سایر گوشت های مقوی مثل گوشت بلدرچین هم استفاده کرد و سوپ بلدرچین درست کرد. یکی دیگه از گوشت های پر خاصیت که می تونید برای سوپ از اون استفاده کنید گوشت بوقلمونه.

مواد لازم سوپ بوقلمون
کره |
1 قاشق غذاخوری |
روغن |
1 قاشق غذاخوری |
هویج خرد شده |
1/2 پیمانه |
کرفس خرد شده |
1/2 پیمانه |
پیاز خرد شده |
1/2 پیمانه |
بوقلمون |
500گرم |
آویشن |
1/4 قاشق چایخوری |
رزماری |
1/4 قاشق چایخوری |
برنج نیم دانه |
1/2 پیمانه |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
آرد |
1/3 پیمانه |
شیر |
1/3 پیمانه |
طرز تهیه سوپ بوقلمون
- ابتدا پیاز را خرد کنید و داخل قابلمه با کمی کرده تفت دهید. بوقلمون را چند دقیقه با پیاز تفت دهید و سپس به مقدار لازم داخل قابلمه آب بریزید تا گوشت بوقلمون بپزد. بعد از آن که گوشت بوقلمون کاملا پخت، آن را از قابلمه بیرون بیاورید و بعد از آن که خنک شد آن را ریش ریش کنید. پیاز را از داخل قابلمه در آورید و آب آن را نگه دارید.
- کره و روغن را داخل قابلمه ای دیگر بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شوند.
- هویج خرد شده، کرفس خرد شده، پیاز خرد شده، آویشن و رزماری را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شوند و بپزند. حدود ۵ دقیقه برای تفت دادن آن ها کافی است.
- آب بوقلمون را داخل قابلمه بریزید و به آن برنج نیم دانه، نمک و فلفل را اضافه کنید. برای آن که برنج به هم نچسبد، سوپ را مرتب هم بزنید. حدود ۳۰ دقیقه برای پخت برنج کافی است.
- آرد را با شیر سرد مخلوط کنید، آن را آن قدر سریع هم بزنید که هیچ گلوله ای از آرد داخل شیر نماند. سپس آن را به سوپ اضافه کنید. می توانید از خامه ی آماده نیز استفاده کنید.
- بعد از اضافه کردن آرد و شیر به سوپ بوقلمون، سوپ حدود ۶ دقیقه بعد غلیط خواهد شد. گوشت بوقلمون پخته شده را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد.
- سوپ بوقلمون آماده است.
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.