رشته شعریه |
1 بسته |
شیر عسلی |
1/2 قوطی |
کره |
50 گرم |
پودر هل |
1/4 قاشق چایخوری |
مغز پسته، گردو یا بادام خرد شده |
200 گرم |
گلاب |
1 قاشق غذاخوری |
محلول زعفران |
1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه باقلوا رشته ای
- قبل از اینکه بستهی رشته شعریه را باز کنید، با دست کمی فشار دهید تا رشتهها خرد شوند.
- کره را در تابه روی حرارت ملایم ذوب کرده، سپس رشتهها را به آن اضافه کنید.
- رشتهها را در کره تفت دهید تا رنگ آنها کمی طلایی شود، ولی مراقب باشید رشتهها نسوزند.
- سپس زعفران دم کرده و پودر هل را به رشتهها اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
- حدود ۵ دقیقه به تفت دادن رشتهها ادامه دهید، سپس شیر عسلی را به آن اضافه کرده و سریع هم بزنید. شیر عسلی در اثر حرارت دیدن، سفت میشود بنابراین نباید زیاد حرارت ببیند.
- پس از ۳۰ ثانیه، گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید. به هم زدن مواد ادامه دهید تا رشتهها کاملا به شیر عسلی آغشته شده و مزه دار شوند.
- کاغذ آلومینیوم را روی سطح صافی پهن کرده و آن را با کمی کره چرب کنید.
- مخلوط رشته و شیر عسلی را روی فویل بریزید و آن را با پشت قاشق پهن کرده و روی آن را صاف کنید.
- مغزها را روی کل سطح رشته بریزید و رشته را با فویل از یک طرف رول کنید.
- دو طرف فویل را مانند شکلات بپیچید تا کاملا بسته شود و رول را حداقل ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- پس از گذشت این زمان، باقلوا را از یخچال خارج کرده، فویل را از دور آن باز کنید و با چاقو به صورت حلقهای برش بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام