به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، نان یا شیرینی کروسان نوعی نان هلالی شکل است که مواد اصلی تشکیل دهندهی آن آرد، خمیر مایه و کره یا روغن است. نان کروسان یک نوع نان ابداع شده در اتریش است ولی بیشتر به عنوان یک نان برای صبحانه در فرانسه مشهور است و تقریبا در سراسر اروپا عضو ثابت صبحانه محسوب میشود.

مواد لازم نان کروسان
آرد |
۱ پیمانه |
شکر |
۱ قاشق چای خوری |
شیر |
۱/۴ پیمانه |
کره رنده شده |
۱۰۰ گرم |
وانیل |
۱ قاشق چای خوری |
زرده تخم مرغ |
۱ عدد |
خمیرمایه |
۱ قاشق چای خوری |
کره ذوب شده |
۳۰ گرم |
نمک |
۱ پنسه |
طرز تهیه نان کروسان
- ابتدا شیر ولرم را با خمیر مایه و شکر مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید تا استراحت کند و عمل آید.
- در یک ظرف جدا تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و با چنگال خوب بزنید تا از حالت لختگی خارج شود.
- کره ذوب شده را به خمیر به عمل آمده اضافه و مخلوط کنید، آرد و نمک را الک و به آن اضافه کنید و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید تا یک خمیر یک دست به دست آید. آن را کنار بگذارید تا حجیم شود، سپس به مدت ۲ ساعت در یخچال نگهداری کنید.
- پس از ۲ ساعت خمیر را با وردنه باز کنید و کره رنده شده را روی آن پخش کنید. سپس خمیر را تا بزنید و دوباره با وردنه صاف کنید، این عمل را ۴ بار تکرار کنید و پس از دفعه چهارم آن را یک شب تا صبح در یخچال نگهداری کنید.
- روز بعد خمیر را باز کنید و به یک مربع ۲۵ در ۲۵ صاف کنید و وردنه بکشید و به چهار مثلث یک اندازه تقسیم کنید.
- مثلثها را از راس به سمت قائده بپیچانید.
- کف سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید و رولهای آماده شده را روی آن بچینید و سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.