به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، نان یا شیرینی کروسان نوعی نان هلالی شکل است که مواد اصلی تشکیل دهندهی آن آرد، خمیر مایه و کره یا روغن است. نان کروسان یک نوع نان ابداع شده در اتریش است ولی بیشتر به عنوان یک نان برای صبحانه در فرانسه مشهور است و تقریبا در سراسر اروپا عضو ثابت صبحانه محسوب میشود.

| آرد | ۱ پیمانه |
| شکر | ۱ قاشق چای خوری |
| شیر | ۱/۴ پیمانه |
| کره رنده شده | ۱۰۰ گرم |
| وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
| زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
| خمیرمایه | ۱ قاشق چای خوری |
| کره ذوب شده | ۳۰ گرم |
| نمک | ۱ پنسه |
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛