معجون شیر و شیره انگور نیز یک نوع نوشیدنی مقوی با ارزش غذایی بالاست

طرز تهیه معجون شیر با شیره انگور

شیره انگور که به دوشاب نیز معروف است در طب سنتی مورد توجه قرار گرفته و به مصرف آن بسیار توصیه شده است. این ماده غذایی به شکل‌های مختلفی مانند شربت شیره انگور، باسلوق با شیره انگور، حلوا با شیره انگور، کیک با شیره انگور، شربت سرکه شیره و ... مورد استفاده قرار می‌گیرد.
کد خبر: ۱۲۷۸۶۰۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،معجون شیر و شیره انگور یک نوشیدنی مقوی است که در آن ادویه‌های گرمی مثل دارچین و جوز هندی به کار می‌رود. طرز تهیه شیره انگور با شیر و خواص شیره انگور با شیر را در این مطلب بخوانید.

طرز تهیه معجون شیر با شیره انگور

مواد لازم معجون شیر و شیره انگور

شیر 1 پیمانه
شیره انگور 3 قاشق غذاخوری
جوز هندی رنده شده 1/4 قاشق چای‌خوری
چوب دارچین 2 تکه کوچک

 

طرز تهیه معجون شیر با شیره انگور

  1. یک پیمانه شیر را در شیرجوش ریخته، جوز هندی رنده شده و چوب دارچین را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.
  2. صبر کنید تا شیر به جوش آید و حدود ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.
  3. سپس حرارت را خاموش کرده و شیره انگور را به آن اضافه کنید.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها