به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک، سالاد توپی یک نوع سالاد تزئینی و در مهمانی های تشریفاتی طرفدار زیادی دارد که ما به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم سالاد توپی
سیب زمینی |
متوسط 4 عدد |
کره |
2 قاشق غذاخوری |
کالباس خرد شده |
1 لیوان |
خیارشور |
5 عدد |
فلفل دلمه ای کوچک |
1 عدد |
کلم ، کاهو ، جعفری ، هویج |
به مقدار لازم |
سس مایونز |
به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد توپی
- سیب زمینی ها را بپزید و بکوبید یا رنده کنید. سیب زمینی ها را داخل کاسه ای بریزید و به آن 2 قاشق غذاخوری سس مایونز ، کره آب شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط نمایید تا نرم و یکدست شود. سپس روی کاسه را بپوشانید و 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- خیارشورها را ریز رنده کنید. فلفل دلمه ای را نیز ریزخرد کنید و با کالباس مخلوط نمایید ؛ مقداری از مایه سیب زمینی بردارید و کف دست تان پهن کنید و مقداری از مخلوط کالباس و خیارشور و فلفل دلمه ای را داخل آن قرار دهید و از اطراف مانند یک توپ گرد کنید ( میتوانید برای داخل توپ ها از قارچ ، تخم مرغ ، ذرت ، تن ماهی ، نخود فرنگی و … هم استفاده کنید ).
- کلم سفید ، کلم قرمز ، جعفری و هویج را ساطوری کنید سپس به نوبت هر توپ سیب زمینی را داخل این سبزیجات بچرخانید تا تمام سطح آن به سبزیجات آغشته شود ( هرچه سبزیجات بافت ریزتری داشته باشند سالاد توپی شما پرتر و زیباتر خواهد شد ).
- برای سرو سالاد کاهوها را خرد کنید و داخل ظرف سالاد قرار دهید و سالادهای توپی را روی کاهوها بگذارید سپس روی توپ ها را با سس تزیین کنید ؛ میتوانید با اضافه کردن آب لبو یا زعفران به سس مایونز رنگ های جالبی از سس داشته باشید. همچنین میتوانید علاوه بر کلم و جعفری و هویج از لبوی پخته ساطوری شده هم برای پوشش اطراف توپ ها استفاده کنید.
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.