
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، ادویه کاجون در بسیاری غذاهای گوشتی و غیرگوشتی کاربرد دارد و طعم مطبوع آن هر غذایی را خوشطعم تر و دلپذیرتر می کند. در مقایسه با استفاده جداگانه از ادویهها، استفاده از ادویه های ترکیبی آشپزی را آسانتر و نتیجه کار را بهتر می سازد.
نمک | 2 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 2 قاشق چایخوری |
پاپریکا | 2 و 1/2 قاشق چایخوری |
پودر فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
پونه کوهی خشک شده | 1 و 1/4 قاشق چایخوری |
آویشن خشک شده | 1 و 1/4 قاشق چایخوری |
تکههای فلفل قرمز | (اختیاری) 1/2 قاشق چایخوری |
تمام مواد را در ظرفی بریزید و خوب ترکیب کنید تا ترکیبی یکدست بدست بیاید. سپس در ظرف مناسب ریخته و دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد