ادویه کاجون یک ترکیب عالی است

طرز تهیه ادویه کاجون

کد خبر: ۱۲۷۹۶۶۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، ادویه کاجون در بسیاری غذاهای گوشتی و غیرگوشتی کاربرد دارد و طعم مطبوع آن هر غذایی را خوش‌طعم تر و دلپذیرتر می کند. در مقایسه با استفاده جداگانه از ادویه‌ها، استفاده از ادویه های ترکیبی آشپزی را آسانتر و نتیجه کار را بهتر می سازد.

طرز تهیه ادویه کاجون

مواد لازم ادویه کاجون

نمک 2 قاشق چایخوری
پودر سیر 2 قاشق چایخوری
پاپریکا 2 و 1/2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
پودر پیاز 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک شده 1 و 1/4 قاشق چایخوری
آویشن خشک شده 1 و 1/4 قاشق چایخوری
تکه‌های فلفل قرمز (اختیاری) 1/2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه ادویه کاجون

 تمام مواد را در ظرفی بریزید و خوب ترکیب کنید تا ترکیبی یکدست بدست بیاید. سپس در ظرف مناسب ریخته و دور از نور و رطوبت نگهداری کنید. 

 

newsQrCode
برچسب ها: ادویه کاجون آشپزی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها