
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، ماهی یک غذای کامل و پر پرتئین است.
فیله ماهی بدون استخوان | 200 گرم |
پیازچه خرد شده | 2 قاشق مرباخوری |
آب لیموترش | 2 قاشق مرباخوری |
سس خردل | ۱قاشق مرباخوری |
ماهی دودی | 200گرم |
کره | 1/2فنجان |
فلفل | 1/8 قاشق مرباخوری |
نان | باگت |
پوره را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با سلوفان بپوشانید و قبل از سرو به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو پوره آن را درون نان باگت بریزید و نوش جان کنید.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد