یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تبیان ،برای خرید باید بامیههای تازه، سبز و بدون لک را انتخاب کنید. برای شستن بامیهها آنها را به مدت 2 دقیقه در محلول آب و سرکه سفید قراردادِ تا باکتری و بقایای باقیمانده از سموم شیمیایی و آفتکشها از بین برود. بعدازآن بامیهها را در آبکش ریخته خوب شستشو دهید.
سپس ساقهها را طوری قطع کنید که آسیبی به غلاف بامیه وارد نشود. اگر دانههای داخل بامیه قابلرؤیت بود، یعنی شما ساقه را بیشازاندازه کوتاه کردهاید.
در مرحله بعد بامیهها را درون یک قابلمهی آب جوش بریزید(این کار باعث میشود فعالیت آنزیمها متوقفشده و رنگ و طعم بامیهها حفظ شود) و حدود 3 تا 4 دقیقه بگذارید تا بجوشید، بعد بامیهها را از قابلمه خارج کنید.
بعد از خارج کردن بامیهها از قابلمه آب جوش بامیهها را در داخل آب سرد بریزید(این کار باعث میشود بامیهها خوب و تازه به نظر بیایند) بعد از چند دقیقه، آنها را در صافی ریخته، تا آب اضافی از آنها خارج شود.
در مرحله آخر برای فریز کردن، بامیهها را روی یک سینی فلزی دانهدانه بگذارید تا یخ بزند. این کار باعث میشود بامیهها در زمان یخ زدن بهصورت تودههای تلنبار شده رویهم قرار نگیرد و در هنگام استفاده به راحتی بتوان آنها را از هم جدا کرد.
سپس بامیههای یخ زده را از فریزر بیرون آورده، داخل کیسه فریزر بریزید و دوباره به فریزر برمیگردانیم. با این روش میتوانید تا یک سال بامیهها را درون فریزز نگهداری کنید.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد