در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، پیاز کاراملی را می تونید با هر نوع پیازی درست کنید، اما پیاز های زرد و سفید بهتر از پیاز بنفش کاراملی می شوند. پیاز بنفش به خاطر رنگ زیباش برای توی سالاد بهتره، ولی این حرف به این معنی نیست که نتونید از پیاز بنفش برای تهیه پیاز کاراملی استفاده کنید.
پیاز بزرگ زرد | 2 تا 4 عدد |
کره بدون نمک | 2 قاشق غذاخوری |
آب مرغ | 1/4 پیمانه |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
جوش شیرین | 1/8 قاشق چایخوری (اختیاری) |
آب | 1 قاشق غذاخوری (اختیاری) |
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین خبر داد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
مدیر تولید، تأمین و بررسی فیلمنامه دفتر فیلمنامه رسانهملی، روند تحول تولید متون نمایشی را توضیح میدهد
۱۰ ملوان ایرانی با پیگیری سفیر ایران در آفریقای جنوبی آزاد شدند