سالاد اسپانیایی

طرز تهیه سالاد اسپانیایی

سالاد در واقع نوعی پیش غذاست که برخی از افراد به عنوان وعده غذایی شام مصرف می‌کنند. انواع مختلفی از سالاد‌های ایرانی و خارجی با عنوان سالاد شیرازی، سالاد الویه، سالاد ماکارونی، سالاد کاردینال و ...
کد خبر: ۱۲۸۱۰۷۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره ،سالاد اسپانیایی، نوعی سالاد مخلوط سبزیجات و مواد پروتئینی است که در انواع مختلفی تهیه شده و با سس مخصوص سالاد اسپانیایی سرو می شود.

طرز تهیه سالاد اسپانیایی

مواد لازم سالاد اسپانیایی

گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
خیار 2 عدد
زیتون بدون هسته 1/2 پیمانه
سرکه 2 قاشق غذاخوری
کاهو 1 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
تن ماهی 400 گرم
تخم مرغ 3 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
 
 
 

طرز تهیه سالاد اسپانیایی

  1. تخم مرغ‌ها را آب پز کرده، پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید.
  2. خیار‌ها را پس از شستن به صورت مکعب‌های درشت خرد کنید.
  3. گوجه فرنگی را نیز بشویید و به صورت مکعبی درشت برش بزنید.
  4. پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.
  5. همه مواد را در ظرف مخصوص سالاد ریخته و تن ماهی را به آن اضافه کنید. سپس روغن زیتون، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مزه دار شود.
  6. در صورت تمایل می‌توانید مواد را به صورت ردیف‌های جداگانه در ظرف سرو بچینید و روی آن روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها