یک ادویه برای پخت گوشت

طرز تهیه ادویه تندوری

بهترین روش مصرف این ادویه برای کباب و جوجه می باشد. علاوه بر آن برای انواع غذاهای هندی، غذاهای تند و مرغ تندوری می توان استفاده کرد. این ادویه ی هندی با ذائقه ی ایرانی بسیار سازگار و خوشایند می باشد.
کد خبر: ۱۲۸۱۰۸۳

به گزارش جام جم آنلاینظ به نقل از بیتوته ، تندوری یک ادویه ی نسبتا تند پرطرفدار است که ریشه ی هندی دارد. ادویه تندوری امروزه به بسیاری از کشورهای جهان راه پیدا کرده است.

طرز تهیه ادویه تندوری

مواد لازم ادویه تندوری

 پودر پاپریکا 3 قاشق غذاخوری 
 پودر زردچوبه  1 قاشق غذاخوری
 پودر سیر  1 قاشق چایخوری
 پودر جوز هندی  1 قاشق چایخوری
 فلفل قرمز آسیاب شده  1 قاشق چایخوری
 زنجبیل ساییده شده 1 قاشق چایخوری 
 تخم گشنیز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری 
زیره آسیاب شده  1 قاشق چایخوری 
میخک آسیاب شده 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه ادویه تندوری

همه مواد را داخل ظرفی بریزید و با هم خوب مخلوط کنید و در ظرف درداری بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها