به گزارش جام جم آنلاینظ به نقل از بیتوته ، تندوری یک ادویه ی نسبتا تند پرطرفدار است که ریشه ی هندی دارد. ادویه تندوری امروزه به بسیاری از کشورهای جهان راه پیدا کرده است.

| پودر پاپریکا | 3 قاشق غذاخوری |
| پودر زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
| پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
| پودر جوز هندی | 1 قاشق چایخوری |
| فلفل قرمز آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
| زنجبیل ساییده شده | 1 قاشق چایخوری |
| تخم گشنیز آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
| زیره آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
| میخک آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
همه مواد را داخل ظرفی بریزید و با هم خوب مخلوط کنید و در ظرف درداری بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد
فیلمساز بوشهری معتقد است سینمای ماندگار، بازتابی از ملاقات انسان با خویشتنِ خویش و سیر درونی اوست.