
به گزارش جام جم آنلاینظ به نقل از بیتوته ، تندوری یک ادویه ی نسبتا تند پرطرفدار است که ریشه ی هندی دارد. ادویه تندوری امروزه به بسیاری از کشورهای جهان راه پیدا کرده است.
پودر پاپریکا | 3 قاشق غذاخوری |
پودر زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
پودر جوز هندی | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
زنجبیل ساییده شده | 1 قاشق چایخوری |
تخم گشنیز آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
زیره آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
میخک آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
همه مواد را داخل ظرفی بریزید و با هم خوب مخلوط کنید و در ظرف درداری بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور بررسی کرد
بهروز سلطانی در گفتوگو با «جامجم» آنلاین:
گلستان جعفریان معتقد است نقش زنان در جنگ و مقاومت هنوز به اندازه کافی در ادبیات دیده نشده است