
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو،براساس مستندات پرونده، رابرت بروکمن ار طریق حسابهای مربوط به شرکتهای موسوم به «فراساحل» در «برمودا» و «نویس»، سود حاصل از سرمایهگذاری خود را مخفی کرده و در مستندات مالی نیز دست برده است.
از بین داراییهای که رابرت بروکمن با این پول خریداری کرده، مزرعه، خانه لوکس و قایق بادبانی فهرست شده که مالیاتی نیز برای آنها پرداخت نکرده است.
دادستانهای آمریكایی پرونده نیز اعلام کردند که بین سالهای 2008 و 2010، بروكمن از طریق یك شرکت شخص ثالث رقمی درحدود 67.8 میلیون دلار اوراق بهادار شركت نرم افزاری را خریدار کرده است.
رابرت بروکمن، به عنوان مدیر عامل شرکت نرم افزاری، مجاز به انجام چنین کاری نیست و باید حتما مستندات حسابهای مالی خود را شفاف سازی کند. چنین رویکردهایی میتواند بر قیمت سهام و معاملات تأثیرگذار باشد. با این وجود، وی بدون اطلاع سایر سهامدارن چنین رویکردهایی را در پیش گرفته است.
رابرت بروکمن با روشهایی که در پیش گرفته درنهایت توانسته حدود 2 میلیارد دلار از درآمد خود را مخفی نگه دارد. علاوه بر مخفیکاری، اتهامات دیگری از جمله کلاهبرداری و دست بردن در اسناد مالی نیز دیده میشود.
هیئت منصفه دولت فدرال سانفرانسیسکو، کیفر خواست 39 بندی شامل هفت فقره فرار مالیاتی، 20 فقره کلاهبرداری، به علاوه اتهامات دیگری از جمله پولشویی و دستکاری در اسناد ومدارک را به پرونده وی ضمیمه کردهاند.
پرونده رابرت بروکمن، تنها پروندهای نیست که فرار مالیاتی در آن درج شده و پروندههای دیگری نیز با همین مضمون در دست بررسی وزارت دادگستری قرار دارد. هرچند رقم پرونده رابرت بروکمن عددی بزرگ محسوب میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد