
به گزارش جام جم آنلاین، فرزاد شید فر، متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگو با فارس درباره «خواص لیمو ترش»، اظهار داشت: لیمو ترش حاوی ویتامین C است و ویتامین C در سلامت و ترمیم بافت ها، جلوگیری از خونریزی عروق و استحکام مو نقش زیادی دارد.
وی ادامه داد: همچنین برای مقاومت بدن مقابل عفونتها باید این ویتامین را از غذا دریافت کنیم و یکی از منابع، ویتامین C مرکبات است.
این متخصص تغذیه با تأکید بر اینکه لیمو ترش منبع بسیار خوبی از ویتامینC است، افزود: باید روزانه ۶۷۵ میلی گرم ویتامین C مصرف کنیم؛ به این دلیل که این ویتامین در بدن سنتزی ندارد و باید این ویتامین را از لیموترش، مرکباتی مانند پرتغال، سبزیجات، گریپ فروت و توت فرنگی تامین کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد