
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، خورشت خوشرنگ و لعاب نارنگی از غذاهای خوشمزهای است که با گوشت و پوست نارنگی تهیه شده و اگر از پختن غذاهای تکراری خسته شده باشید، یک گزینه عالی برای شماست.
مرغ | 4 تکه |
هویج | 4 عدد |
نارنگی | 5 عدد |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
خلال پوست نارنگی | 1 لیوان |
زعفران دم کرده | 1 قاشق چایخوری |
پیاز | 1 عدد |
روغن و نمک | به مقدار لازم |
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور بررسی کرد
بهروز سلطانی در گفتوگو با «جامجم» آنلاین:
گلستان جعفریان معتقد است نقش زنان در جنگ و مقاومت هنوز به اندازه کافی در ادبیات دیده نشده است