به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، خورشت خوشرنگ و لعاب نارنگی از غذاهای خوشمزهای است که با گوشت و پوست نارنگی تهیه شده و اگر از پختن غذاهای تکراری خسته شده باشید، یک گزینه عالی برای شماست.

| مرغ | 4 تکه |
| هویج | 4 عدد |
| نارنگی | 5 عدد |
| آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
| آرد | 1 قاشق غذاخوری |
| شکر | 1 قاشق غذاخوری |
| خلال پوست نارنگی | 1 لیوان |
| زعفران دم کرده | 1 قاشق چایخوری |
| پیاز | 1 عدد |
| روغن و نمک | به مقدار لازم |
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اصغر شرفی در گفتوگو با جام جم آنلاین:
تینا چهارسوقی امین در گفتوگو با جام جم آنلاین: