
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، شیما جزایری با عنوان این مطلب که بحران کووید ۱۹ وضعیت گرسنگی را در جهان بدتر کرده است، گفت: خیلی از مردم جهان به دلیل همه گیری ویروس کرونا، امنیت غذایی ندارند. علاوه بر این تغذیه سالم در پیشگیری، درمان و کنترل بیماریها خیلی اهمیت دارد، عوارض کووید ۱۹ در افرادی که سوءتغذیه یا کمبود تغذیه دارند، شدیدتر است.
وی در پاسخ به این سوال که تغذیه سالم چه ویژگیهای باید داشته باشد، گفت: اولین اصل در تغذیه سالم کفایت است، یعنی از همه گروههای اصلی غذایی به اندازه کافی باید استفاده شود. گروههای اصلی غذایی شامل نان و غلات، میوهها و سبزیها، شیر و لبنیات و همچنین مواد پروتئینی، حبوبات و مغزها هستند.
جزایری ادامه داد: اصل بعدی تعادل است، مصرف قند و شکر، چربیهای مضر و نمک را باید کم کنیم. تناسب در مصرف مواد غذایی و تنوع از دیگر ویژگیهای رژیم غذایی سالم هستند. همچنین توجه به انرژی دریافتی و کنترل وزن و پیشگیری و درمان چاقی نیز بسیار مهم است.
این دکترای تغذیه، در مصرف مکملهای غذایی گفت: اگر غذای ما به اندازه کافی باشد، معمولاً نیازی به مکملها نداریم، به جز چند استثنا. یکی از آنها ویتامین D است، چون اصولاً میزان ویتامین D در منابع غذایی کم است بنابراین توصیه میکنیم که این مکمل را همه مصرف کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد