
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از انتخاب ، بسیاری از افراد عادت دارند پوست میوههایی مثل هلو را کنده و سپس آن را بخورند. پوست میوهها و سبزیجات به طور کلی از نظر آنتیاکسیدان، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی غنیتر از گوشت است.
میوهها و سبزیجات بدون پوست ممکن است ۳۳ درصد فیبر بیشتری نسبت به میوههای بدون پوست داشته باشند. سطح آنتی اکسیدان در پوست میوهها میتواند تا ۳۲۸ برابر بیشتر از گوشت باشد. میزان مواد مغذی در پوست هر نوع میوه یا سبزی متفاوت است. اگر هدف شما افزایش مواد مغذی تقویتکننده سلامتی در رژیم غذایی شماست، متخصصان میگویند بهتر است میوهها و سبزیجات را بدون پوست بخورید.
پوست هلو، گلابی و آلو هرکدام فیبر، مواد مغذی و آنتی اکسیدانهای زیادی دارند. حتی یک مطالعه نشان داد که حذف کردن پوست هلو ۱۳ تا ۴۸ درصد آنتی اکسیدان کمتری دارد. خواه از پوست و میوهها و سبزیجات خود لذت ببرید یا نه، همیشه آنها را قبل از خوردن کاملا تمیز کنید.
سیب نیز یکی از میوههایی است که توصیه میشود پوست آن جدا نشود. پوست سیب دارای فیبر نامحلول، ویتامین C، ویتامین A؛ و فلاونوئید کوئرستین است. اگرچه پوست سیب حاوی مواد مغذی و فیبر زیادی است، اما آفت کشهای زیادی نیز دارد؛ بنابراین مطمئن شوید که آن را خوب شسته اید یا به فکر خرید سیبهای ارگانیک باشید.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد