
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین ،چدن فقط به دلیل دوام مشهور نیست. پخت و پز با آن همچنین دارای مزایای سلامتی است. تحقیقات نشان داده است که چدن غذا را با دوز سالم آهن می پزد - پخت و پز در یک قابلمه چدنی بهتر از سرخ کردن مایع است. این به ترین ظروف پخت و پز است که می تواند در برابر بی توجهی مقاومت کند و هنگامی که خراب شود به راحتی قابل بازیابی است. ، یک قابلمه چدنی ارزان قیمت و غیر قابل تخریب سزاوار وجود فضایی در کابینت هر آشپز است.
اگر ظرف شما خوب است ، پس از هر بار استفاده این دستورالعمل ها را دنبال کنید.
ظرف را با دستمال کاغذی تمیز کنید ، ترجیحاً در حالی که هنوز گرم است ، حذف تکه های غذا را آسان تر می کند. با استفاده از برس غیر فلزی یا اسکرابر ساینده ، ظرف را زیر آب داغ بشویید و یک اسکراب خوب به آن بدهید. در صورت نیاز از یک صابون استفاده کنید و خوب بشویید. هرگز اجازه ندهید که یک ظرف چدنی خیس بخورد.
ماهیتابه را با پارچه یا حوله کاغذی کاملاً خشک کنید - خشک شدن قطره ای ممنوع است - سپس آن را روی یک مشعل متوسط و پایین گرم کنید تا رطوبت باقی مانده بخار شود. اگر اجازه داده شود آب روی سطح تشت بنشیند ، زنگار جمع می شود. وقتی خنک شد اما هنوز گرم است ، یک قاشق چای خوری روغن به آن اضافه کنید. با استفاده از حوله های کاغذی ، روغن را به اطراف پخش کنید تا فضای داخلی آن پوشش داده شود. پاک کردن تابه را با حوله های روغنی ادامه دهید تا تمام سطح صاف شود و جمع روغن در تابه وجود نداشته باشد. روغن بذر کتان ، روغن آفتابگردان ، روغن سویا و روغن ذرت نیز این می توان این کار را انجام داد.
تخته های چدنی صفت به طور طبیعی نچسب می شوند. اصولاً هرچه بیشتر از مواد شیمیایی استفاده کنید ، نچسب تر می شود. روغن یا چربی وقتی تابه گرم می شود ، اکسید می شود و یک لایه تفلونی ایجاد می کند که به منافذ تابه نفوذ می کند و باعث ایجاد یک سطح نرم می شود که به آن چاشنی می گویند. با استفاده مکرر ، لایه صفتی ایجاد شده و روغن کمتری برای پخت و پز مورد نیاز است.
گاهی اوقات یک تابه به کمی گرما نیاز دارد ، مخصوصاً اگر بدون استفاده باشد ، چاشنی آن دوباره بو می دهد. ماهی تابه را روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید و آن را خوب گرم کنید. با استفاده از انبر ، یک حوله کاغذی را به دو قاشق غذاخوری روغن آغشته کرده و فضای داخلی را پاک کنید تا دود بکند و چیزی باقی نماند. حتما دستگیره را با حوله یا دستکش اجاق گاز بگیرید. مراحل دود کردن را سه بار تکرار کنید ، اجازه دهید ظرف بین هر برنامه کمی خنک شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد