
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین ،در اینجا 5 مزیت دارچین برای سلامتی وجود دارد که توسط تحقیقات علمی پشتیبانی می شوند.
دارچین ادویه ای است که از پوست داخلی درختان ساخته می شود و با نام علمی Cinnamomum شناخته می شود.
این ماده در طول تاریخ به عنوان ماده ای مورد استفاده قرار می گرفته که قدمت آن به مصر باستان باز می گردد. قبلاً نادر و با ارزش بود و به عنوان هدیه ای مناسب پادشاهان در نظر گرفته می شد.
این روزها دارچین ارزان است ، در هر سوپرمارکت موجود است و به عنوان ماده ای در غذاها و دستور العمل های مختلف یافت می شود.
دو نوع دارچین اصلی وجود دارد :
دارچین سیلان: همچنین به عنوان دارچین "واقعی" شناخته می شود.
دارچین کاسیا: امروزه تنوع رایج تری که مردم معمولاً آن را "دارچین" می نامند.
دارچین از طریق قطع ساقه های درختان دارچین تهیه می شود. سپس پوست داخلی استخراج شده و قسمتهای چوبی آن برداشته می شود.
هنگام خشک شدن ، نوارهایی تشکیل می شود که به صورت رول حلقه می شوند ، به آنها چوب دارچین می گویند. می توان این چوب ها را آسیاب کرد تا پودر دارچین ایجاد شود.
بو و طعم مشخص دارچین به دلیل قسمت روغنی آن است که در ترکیب سینامالدئید (2 منبع معتبر) بسیار زیاد است.
دانشمندان معتقدند که این ترکیب بیشتر اثرات دارچین بر سلامتی و متابولیسم را بر عهده دارد.
آنتی اکسیدان ها بدن شما را در برابر آسیب اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند.
دارچین مملو از آنتی اکسیدان های قدرتمند مانند پلی فنول ها است .در مطالعه ای که فعالیت آنتی اکسیدانی 26 ادویه را با هم مقایسه می کند ، دارچین به عنوان یک برنده واضح شناخته می شود ، حتی از "غذاهای فوق العاده" مانند سیر و پونه کوهی بالاتر است .
در حقیقت ، آنقدر قدرتمند است که می توان از دارچین به عنوان ماده نگهدارنده مواد غذایی طبیعی استفاده کرد.
التهاب فوق العاده مهم است.
این به بدن شما کمک می کند تا با عفونت ها مقابله کرده و آسیب بافتی را ترمیم کند.
با این حال ، التهاب می تواند به یک مشکل تبدیل شود که به صورت مزمن باشد و علیه بافت های بدن شما باشد.
دارچین ممکن است در این زمینه مفید باشد. مطالعات نشان می دهد که این ادویه و آنتی اکسیدان های آن دارای خواص ضد التهابی قوی هستند.
دارچین با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، شایع ترین علت مرگ زودرس در جهان مرتبط است.
در افرادی که به دیابت نوع 2 مبتلا هستند ، نشان داده شده است که 1 گرم یا حدود نیم قاشق چای خوری دارچین در روز اثرات مفیدی بر روی مارکرهای خون دارد.
سطح کلسترول تام ، کلسترول LDL "بد" و تری گلیسیرید را کاهش می دهد ، در حالی که کلسترول HDL "خوب" پایدار باقی می ماند .
اخیراً ، یک مطالعه بزرگ نتیجه گرفت که دوز دارچین فقط 120 میلی گرم در روز می تواند این اثرات را داشته باشد. در این مطالعه ، دارچین همچنین سطح کلسترول HDL "خوب" را افزایش داد .
در مطالعات حیوانی نشان داده شده است که دارچین فشار خون را کاهش می دهد .
وقتی این عوامل ترکیب شوند ، ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی را به شدت کاهش دهد.
انسولین یکی از هورمون های کلیدی است که متابولیسم و مصرف انرژی را تنظیم می کند.
همچنین برای انتقال قند خون از جریان خون به سلولهای شما ضروری است.
مسئله این است که بسیاری از مردم در برابر اثرات انسولین مقاوم هستند.
این به عنوان مقاومت به انسولین شناخته می شود ، مشخصه ای از بیماری های جدی مانند سندرم متابولیک و دیابت نوع 2 است.
خبر خوب این است که دارچین می تواند مقاومت انسولین را به طرز چشمگیری کاهش دهد ، و به این هورمون مهم کمک می کند تا وظیفه خود را انجام دهد.
با افزایش حساسیت به انسولین ، دارچین می تواند سطح قند خون را کاهش دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد