سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه کوکو شیرین مشهدی
مواد لازم
سیب زمینی آب پز 500 گرم
ماست 3 قاشق سوپخوری
روغن مایع 100 گرم
تخم مرغ 4 عدد
زعفران آب کرده به میزان لازم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
زرشک 15 گرم
خلال بادام 30 گرم
آب نصف پیمانه
شکر 1 پیمانه
گلاب 4 قاشق سوپخوری
خلال پسته 30 گرم
خیار شور یا خیار، لیمو ترش، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای برای تزیین
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی های پخته شده را پوست کنده و با رنده ریز، رنده می کنیم.
تخم مرغ ها را با چنگال هم می زنیم و بعد سیبزمینیها را به آن اضافه میکنیم. میتوانید کمی نمک به آن بزنید فقط حواستان باشد چون غذا شکر دارد نمک نباید زیاد باشد.
سپس مقدار خیلی کم فلفل اضافه کرده مخلوط می کنیم. بعد از به ترتیب ماست و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم با قاشق هم می زنیم تا مواد به خورد هم برود، شما برای انجام این کارها میتوانید از همزن برقی هم استفاده کنید. تابه نچسب را روی حرارت گذاشته و روغن داخلش می ریزیم.
مواد کوکو راداخل ماهیتابه پهن میکنیم.
تا زمانی که یک طرف کوکو سرخ شود وقت آن را داریم شیره روی کوکو را آماده کنیم.
طرز تهیه شیره کوکو
برای تهیه شیره کوکو آب را داخل ظرف دیگری روی حرارت می ریزیم و شکر، زعفران، گلاب اضافه کرده و مخلوط می کنیم.. دراین قسمت از روغن زیتون استفاده می کنیم. خلالها و زرشک را به شربت اضافه می کنیم.
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد بر می گردانیم و روی آن شربت را می ریزیم و می گذاریم طرف دیگر نیز سرخ شود و مواد شربت هم روی کوکو همراه با سرخ شدن آن بپزد. حرارت زیر کوکو باید خیلی کم باشد تا آرام آرام بپزد.
نکته
توجه داشته باشید در ظرف را نمی گذاریم تا عرق نکند و کوکو خوب سرخ شود
کوکوی شیرین را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: