سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از عصر ایران
مواد لازم:
ران بوقلمون 300 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
ادویه مرغ به مقدار لازم
زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی2-3 قاشق غذاخوری
هویج1 عدد
ساقه ی کرفس چند تکه
برای طرز تهیه خورشت بوقلمون، ابتدا پیازها را سرخ کنید زردچوبه و ادویه مرغ را اضافه کنید سپس رب را با مواد سرخ کنید و گوشت بوقلمون را هم اضافه کنید اگر دوست داشتید زعفران هم بزنید بعد هویج را به صورت دلخواه خرد کنید و داخل آن بریزید و بعد ساقه کرفس ها را هم اضافه کنید نمک و فلفل سیاه را به آن بیافزایید و به اندازه کافی آب بریزید و اجازه بدهید بعد از جوش آمدن آب با شعله ملایم ۲/۵ تا ۳ ساعت پخته شود.
اگر عجله دارید بهتر است از زودپز استفاده کنید یا داخل مواد مرینیت یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه سفید بریزید تا گوشت ترد شود و زمان پخت آن پایین بیاید. حتما امتحان کنید عالی است.
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد