خورش بوقلمون یکی از مجلسی ترین خورش های ایرانی

طرز تهیه “خورش بوقلمون” با فوت و فن خاص

معمولا از گوشت چرخ شده ی بوقلمون، انواع کوفته و همبرگر و کتلت درست می کنند و با ران آن هم خوراک درست می کنند که مزه ی آن عالی است. با گوشت بوقلمون چلو خورش بوقلمون و خوراک بوقلمون هم درست می کنند.
کد خبر: ۱۲۹۲۳۰۶

طرز تهیه “خورش بوقلمون” با فوت و فن خاص جا افتادن

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از عصر ایران

مواد لازم:


 ران بوقلمون 300 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
ادویه مرغ به مقدار لازم
  زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم 
 زعفران به مقدار لازم 
 رب گوجه فرنگی2-3 قاشق غذاخوری
  هویج1 عدد
 ساقه ی کرفس چند تکه 

برای طرز تهیه خورشت بوقلمون، ابتدا پیازها را سرخ کنید زردچوبه و ادویه مرغ را اضافه کنید سپس رب را با مواد سرخ کنید و گوشت بوقلمون را هم اضافه کنید اگر دوست داشتید زعفران هم بزنید بعد هویج را به صورت دلخواه خرد کنید و داخل آن بریزید و بعد ساقه کرفس ها را هم اضافه کنید نمک و فلفل سیاه را به آن بیافزایید و به اندازه کافی آب بریزید و اجازه بدهید بعد از جوش آمدن آب با شعله ملایم ۲/۵ تا ۳ ساعت پخته شود.

اگر عجله دارید بهتر است از زودپز استفاده کنید یا داخل مواد مرینیت یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه سفید بریزید تا گوشت ترد شود و زمان پخت آن پایین بیاید. حتما امتحان کنید عالی است.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها