سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، گشنیز یکی از مهم ترین ادویههایی است که در مطبخهای بینالمللی مورد استفاده قرار میگیرد؛ زیرا حاوی بسیاری از ویتامینهاست که باعث بهبود هضم غذا و مقابله با سرطانهای مختلف میشود.
بنابراین توصیه میشود که از آن در اکثر غذاها استفاده کنید و از فواید آن بهرهمند شوید. گشنیز همچنین میتواند مشکلات پوست و مو که بسیاری از افراد را آزار میدهد، برطرف کند.
در این زمینه، متخصصان تغذیه مهمترین مزایا و فواید گشنیز خشک که افزودن آن به رژیم غذایی ضروری است را برشمرده اند:
۱- با تحریک فرآیندهای هضم و جذب و مبارزه با درد معده، عملکرد دستگاه گوارش را بهبود میبخشد.
۲- نقش مهمی در محافظت از پوست در برابر پیری دارد؛ زیرا به زیبائی پوست میافزاید و باید به رژیم غذائی اضافه شود.
۳- حاوی ویتامینهای بسیاری اعم از ویتامین «C» است که به درمان سرماخوردگی، آنفلوآنزا و آبریزش کمک میکند.
۴- بیش از سایر ادویهها به محافظت از بدن در برابر سلول های سرطانی و محدود کردن گسترش آنها در قسمتهای مختلف بدن انسان کمک میکند.
۵- عملکرد کبد را بهبود میبخشد و سموم را از بدن دفع میکند.
۶- برای درمان دیابت مفید است؛ زیرا سطح طبیعی قند در خون انسان را تنظیم میکند.
۷- بیماریهای مختلف را دفع، گسترش آنها را محدود و بدن را در برابر بیماریهایی مانند مسمومیت غذایی، وبا و سایر موارد محافظت میکند.
۸- به علت اینکه حاوی مقادیر زیادی آهن است، در درمان موارد کم خونی بسیار مؤثر است.
۹- تقویت بینایی و معالجه عفونت، خارش و قرمزی چشم یکی دیگر از فواید گشنیز است.
۱۰- در درمان بیماریهای پوستی مانند: اگزما، عفونت، لکهها و خارش آن نقش دارد.
۱۱- حاوی ویتامینهای بسیاری است که در از بین بردن جوش و آکنه مؤثر است.
۱۲- مشکلات پوست سر، شوره، ریزش، آسیب و شکستگی مو را درمان میکند و با مصرف آن از موهای براق، قوی، سالم و ضخیم لذت خواهید برد.
گشنیز خشک را به مدت یک شب کامل در آب خیسانده و از دانهها و ناخالصیها صاف کنید؛ سپس روزانه یک فنجان از آن را با معده خالی میل کنید تا از مزایای بسیار آن بهرهمند شوید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد