
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از همیارپز
- مخمر : 1 قاشق مرباخوری
- شکر : 1 قاشق مرباخوری
- آب (گرم) : ۱ و ۱/۴ پیمانه
- آرد سفید : ۲ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
- نمک : 1 قاشق مرباخوری
- روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم
شربت
- شکر : 3 پیمانه
- آب :1 و 1/3 پیمانه
- آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری

- در یک کاسه 1 قاشق مرباخوری مخمر و 1 قاشق مرباخوری شکر را با ۱ و ۱/۴ پیمانه آب گرم مخلوط کنید و هم بزنید تا حل شود. 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا مخمر فعال شود.
- در یک کاسه دیگر ۲ پیمانه و ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید و 1 قاشق مرباخوری نمک را بریزید و با هم مخلوط کنید.
- مخلوط مخمر را به آرد اضافه کنید و به کمک یک قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شود
- روی ظرف را بپوشانید و کاسه را در یک جای نسبتا گرم قرار بدید و به مدت 1 ساعت و نیم یا تا موقعی که حجم خمیر دو برابر بشه صبر کنید.
- حدود 20 دقیقه قبل از سرخ کردن، مواد شربت رو آماده کنید
- 3 پیمانه شکر، 1 و 1/3 پیمانه آب و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو رو درون یک قابلمه بریزید و بر روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه.
وقتی به جوش اومد حرارت را کم کنید و بذارید حدود 10 تا 15 دقیقه دیگر بر روی حرارت کم بجوشد تا غلیظ شود.
بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد به مقدار لازم روغن درون ماهیتابه بریزید و بر روی حرارت بذارید تا روغن کامل داغ بشه.
به کمک قاشق مقداری خمیر را بردارید و درون روغن داغ بریزید. حدود 2 دقیقه هر طرف آن طول میکشد تا طلایی شود. بعد از اینکه طلایی شد بر روی دستمال کاغذی قرار بدید تا روغن اضافی آن گرفته شود و بعد اون ها رو درون ظرف بریزید و شربت آماده شده رو روی آن بریزید و سریع سرو کنید
