سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، آنتونینا استارودوبووا، متخصص ارشد تغذیه گروه بهداشت مسکو در مقالهای اعلام کرد نوشیدن کاکائو برای جلوگیری از بیماریهای قلبی- عروقی و بهبود عملکرد مغز موثر است.
وی افزود: کاکائو منبع پروتئین، کربوهیدرات ها، اسیدهای آلی، مواد معدنی و ویتامینهای A و B است.
متخصص ارشد تغذیه ادامه داد: دانه های کاکائو دارای مقدار زیادی بیوفلاونوئید، آنتی اکسیدان طبیعی است که از غشای سلول بدن در برابر آسیب محافظت میکند. مطالعات نشان داده است که مصرف متوسط پودر کاکائو میتواند کنترل گلوکز خون را بهبود بخشد و خطر بیماریهای قلبی- عروقی را کاهش دهد. ثابت شده است که کاکائو بهره وری مغز را افزایش داده، فشار خون و چربی خون را تنظیم میکند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد