مواد لازم:
روغن زیتون: ۱ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده: ۱/۲ پیمانه
سیر ریز شده: ۱ قاشق چایخوری
گوشت گوساله یا بوقلمون چرخ شده: ۴۰۰ گرم کم چرب
سیب زمینی: ۲ تا ۳ عدد کوچک، پوست گرفته و نگینی شده (جایگزین آن گل کلم است)
کرفس خرد شده: ۱ پیمانه
هویج خرد شده: ۱ پیمانه
گوجه خرد شده: ۴۰۰ گرم
سس گوجه: ۴۰۰ گرم
آب: ۱ پیمانه
سرکه بالزامیک: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
پودر چیلی: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری
ریحان تازه: مقداری برای تزئین، اختیاری
طرز تهیه:
۱. پیاز را در قابلمهای بزرگ روی حرارت متوسط بگذارید. پیاز خرد شده را به آن افزوده و به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید. سیر را افزوده و ۱ دقیقهای با پیاز تفت دهید. گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید تا قهوهای شود. چربی آن را کامل بگیرید.
۲. سیب زمینی، کرفس و هویج، گوجه خرد شده، سس گوجه و آب را داخل قابلمه ریخته و بهم بزنید. آن را یک قل سبک بدهید سپس سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را هم داخل سوپ بریزید.
۳. حرارت را روی کم بگذارید و بگذارید حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه آرام بپزد یا تا زمانی که سیب زمینیها و هویج با چنگال نرم شوند. گاهی سوپ را بهم بزنید.
۴. روی آن را در صورت دلخواه با ریحان تزئین کنید
نکات مهم
در مورد نوع سبزیجات کاملا آزاد هستید و هر نوع سبزی که به نظرتان مناسب است، اضافه کنید و یا اینکه گوشت را حذف کنید و یک پیمانه سبزیجات اضافهتر داخل آن بریزید.
میتوانید آب سبزیجات به جای آب معمولی داخل سوپ بریزید تا مزه بهتری پیدا کند.
برای فریز کردن سوپ، پس از سرد شدن آن را داخل کیسه زیپ لاک ریخته سپس داخل فریزر بگذارید.
میتوان این سوپ را با نان فرانسه، نان سیر یا نان لقمهای سرو کرد. حتی میتوان آن را با سیب زمینی برشته در فر سرو کرد.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.