در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از اسپوتنیک، آنتونینا استارودوبووا، متخصص ارشد تغذیه گروه بهداشت مسکو در مقالهای اعلام کرد نوشیدن کاکائو برای جلوگیری از بیماریهای قلبی- عروقی و بهبود عملکرد مغز موثر است.
او افزود: کاکائو منبع پروتئین، کربوهیدرات ها، اسیدهای آلی، مواد معدنی و ویتامینهای A و B است.
متخصص ارشد تغذیه ادامه داد: دانههای کاکائو دارای مقدار زیادی بیوفلاونوئید، آنتی اکسیدان طبیعی است که از غشای سلول بدن در برابر آسیب محافظت میکند. مطالعات نشان داده است که مصرف متوسط پودر کاکائو میتواند کنترل گلوکز خون را بهبود بخشد و خطر بیماریهای قلبی- عروقی را کاهش دهد. ثابت شده است که کاکائو بهره وری مغز را افزایش داده، فشار خون و چربی خون را تنظیم میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد