در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین، رومینا اکبری در گفتگو با ایسنا به بررسی های محققان پاکستانی، کانادایی و آمریکایی در این زمینه اشاره و اظهار کرد: انواع فیتوشیمیایی های موجود در سیاه دانه دارای خواص التهاب زا، ضدمیکروبی و تنظیم کننده سیستم ایمنی است.
یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: عسل نیز دارای خواص ضدویروسی، ضدمیکروبی، ضدالتهابی و تنظیم کننده سیستم ایمنی است.
وی با بیان اینکه در این تحقیق ۳۱۳ بیمار کرونایی تحت مطالعه قرار گرفته اند، خاطر نشان کرد: از بین این تعداد به ۱۶۰ بیمار، ترکیب سیاه دانه و عسل و به ۱۵۳ بیمار دارونما داده شد و محققان تأثیر مثبت مصرف این ترکیب را بر درمان مبتلایان به کرونا مشاهده کردند.
این کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی در پایان به بیماران دیابتی هشدار داد که قبل از مصرف عسل حتماً با متخصص تغذیه مشورت کرده و خودسرانه در مصرف آن زیاده روی نکنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد