
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله
در قدم اول برای درست کردن این املت خوشطمع باید فر را روی دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا حین آماده شدن مواد گرم شود.
پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. داخل یک تابه نچسب مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. پیاز خرد شده را حدود پنج تا شش دقیقه داخل روغن تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شود.
گوجه فرنگیهای گیلاسی را به پیاز اضافه کنید و آنها را به مدت یک دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
برگهای اسفناج و ریحان را پس از شستن و ضدعفونی کردن داخل آبکش بریزید تا خشک شوند. مواد را از روی حرارت بردارید و اسفناج و ریحان را اضافه کنید.
تمام مواد را به یک قالب مستطیلی شکل به اندازه 20 در 30 سانتیمتری منتقل کنید. تخم مرغها را داخل یک کاسه به کمک چنگال خوب هم بزنید و به اندازه لازم نمک و فلفل اضافه کنید؛ سپس روی مواد داخل قالب بریزید.
پنیر موزارلا توپی را خرد کنید و روی مواد داخل قالب بریزید و حدود 20 تا 25 دقیقه ظرف را داخل فر قرار دهید تا تخم مرغها خودشان را گرفته و پنیر روی مواد طلایی شود.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد