یه شامی متفاوت با ماهی بسیار پرطرفدار و مقوی

طرز تهیه و آماده سازی شامی ماهی

کتلت یا شامی یکی از انواع غذاهای پرسی است .این غذا در کشور ما از طرفداران بسیار زیادی برخوردار است و معمولا بدون برنج و با نان سرو می گردد و دارای ارزش غذایی بالایی می باشد
کد خبر: ۱۲۹۷۰۸۱

مواد لازم:

فیله ماهی  300 گرم

سیب زمینی  1 عدد

 تخم مرغ  1 عدد

 آرد  1 قاشق غذاخوری

برگ گشنیز تازه  300 گرم

برگ شنبلیله تازه  50 گرم

 فلفل سبز  2 عدد

 سیر  2 عدد

 پیاز  1 عدد

ادویه کاری به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه به میزان لازم

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا پوست سیب زمینی را جدا کرده سپس آن را همراه با مقداری آب، کره و نمک پخته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. اکنون فیله های ماهی را برای چند دقیقه همراه با کمی آب، نمک و زردچوبه آبپز کرده تا تنها روی ماهی ها کمی پخته شده و گوشت ماهی خام باقی بماند. در مرحله بعدی فیله ماهی ها را همراه با سیب زمینی پخته، پیاز خرد شده، سیر، برگ گشنیز، شنبلیله و فلفل سبز چرخ کرده تا یکدست شوند. حال به مواد چرخ شده، تخم مرغ، آرد، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و به خوبی ورز دهید. پس از آن از مایه شامی به اندازه ی دلخواه برداشته و حالت داده سپس داخل روغن سرخ کردنی داغ و با حرارت ملایم کاملا سرخ کنید. در نهایت شامی ها را روی توری روغن گیر قرار داده سپس داخل ظرف موردنظر خود چیده و با انواع سس یا سایر مواد به دلخواه سرو کنید. نوش جان
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها