سیب زمینی سرخ کرده یه پیش غذای عالی و پر طرفدار

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی

سیب‌‌زمینی سرخ‌ کرده رستورانی از آن‌دسته پیش‌غذاهایی است که هوش از سر همه می‌پراند و البته انواع غذا با سیب زمینی سرخ کرده هم حسابی پرطرفدار هستند
کد خبر: ۱۲۹۷۰۹۰

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از مجله کوروش

مواد لازم

 

سیب‌ زمینی: ۴ عدد بزرگ (بسته به تعداد نفرات می‌توانید مقدار بیشتر یا کمتری سیب‌زمینی در نظر بگیرید)

نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

آب: به مقدار لازم

روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی

طرز تهیه

برای این‌که سیب زمینی  ترد و پفکی و خوشمزه رستورانی درست کنید باید ابتدا سیب‌زمینی‌ها «بلانچ» کنید. برای بلانچ کردن ابتدا سیب‌زمینی‌ها را به اندازه بزرگ و به قول عامه مردم «دراز» خلال کنید و سپس بلانچ کنید. بهتر است قطر سیب‌زمینی‌ها کم نباشد و کمی ضخیم باشند(قطرشان کمتر از یک سانتی‌متر قطر نباشد). روش بلانچ کردن به این ترتیب است که در یک قابلمه مناسب آب را جوش بیاورید و سپس به مدت یک دقیقه سیب‌زمینی‌ها را در آب جوش بیندازید. بعد از یک دقیقه بلافاصله سیب‌زمینی‌ها را در آب سرد بریزید و آبکش کنید.

بعد از آبکش کردن سیب‌زمینی‌ها را با نمک و فلفل‌های مورد علاقه‌تان مزه‌دار کنید. در واقع ادویه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی همان نمک و کمی هم فلفل قرمز یا سیاه است که می‌توانید فلفل را هم حذف کنید. حالا در دستگاه سرخ‌کن یا در یک ماهیتابه گود یا قابلمه با روغن داغ فراوان سیب‌زمینی‌ها را سرخ کنید. سیب‌زمینی به این سبک بسیار ترد و خوشمره و طلایی و البته مغز‌پخت می‌شود. سیب‌زمینی‌های سرخ شده را روی یک حوله تمیز یا کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. این پیش‌غذای لذیذ را با سس محبوب‌تان نوش جان کنید. این مدل سیب‌زمینی سرخ کرده رستورانی با سس قارچ و پنیر و نیز سس کچاب بسیار دلچسب و لذیذ می‌شود. سیب زمینی سرخ کرده رستورانی پفکی به سبک مک دونالد به همین ترتیب درست می‌شود و نیاز به پودر سوخاری و هیچ چیز دیگری ندارد

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها