یه غذای ترکی فوق العاده خوشمزه و آسان

طرز تهیه پاتلیجان

غذای پاتلیجان بخاطر داشتن بادمجان به این نام خوانده میشود که یک غذای ترکی است که خیلی دوستش دارند
کد خبر: ۱۲۹۷۴۲۲

طرز تهیه پاتلیجانبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از کوکپد

  1. کیلو گوشت چرخ کرده یه
  2. 5 عدد بادمجان درشت
  3. 3 عدد گوجه
  4. 5 عدد سیب زمینی کوچک
  5. 1 عدد فلفل دلمه ای
  6. ادویه (نمک فلفل سیاه پاپریکا آویشن زردچوبه)به مقدار لازم
  7. 2 ق س رب کوجه
  8. طرز تهیه پاتلیجان

مراحل

 
  1. ابتدا گوشت چرخ شده رو ورز بدین و گلوله گلوله کنید کنار بگذارید سپس بادمجان ها رو شسته احتیاخ نیست پوست بگیرین به چهار قسمت مساوی به طول برش بزنید کنار بگذارید سیب زمینی ها رو پوست بگیرین و پنج قسمت کنید

    گوشت چرخ شده رو با بادمجان رول کنید و در ظرف مورد نظری که قراره بذارید تو فر بچینید سپس سیب زمینی ها و بعد گوجه ها و فلفل دلمه ای رو وسط قرار دهید لابه لای بادمجان ها گوجه میتونید بذارید رب گوجه رو با ادویه های گفته شده تفت دهید و یه لیوان آب مخلوط کنید به صورت سس روی مواد چیده شده بریزید چون گوجه داره خودش آب میندازه فویل بکشید و در فر بگذارید حرارت ملایم به بالا

    گوشت قلقلی ها رو در روغن سرخ کنیدبادمجان ها رو پنج دقیقه با آب بجوشانید و سپس سرخ کنید سیب زمینی ها رو هم با آب ده دقیقه بپزید

    زمان پخت (دمای فر درجه ۱۳۰و۵۰ دقیقه) و (بدون فر حرارت ملایم ۴۰ دقیقه)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها