سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله
ابتدا بادمجانها را خوب بشویید و بدون این که پوست بکنید روی ذغال کبابی کنید. اگر به منقل دسترسی ندارید روی اجاق خانه کبابی کنید. بعد از این که بادمجانها کبابی شدن، پوست بادمجانها را خوب بگیرید و داخل یک کاسه بزرگ با گوشتکوب بکوبید تا حالت پوره بگیرد.
گردو را داخل مخلوطکن آسیاب کنید و به بادمجان کبابی اضافه کنید.
حالا شروع به اضافه کردن مابقی مواد کنید. بهتر است سبزی معطر خرد شده، آب انار ترش، سیر رنده شده و در صورت تمایل رب انار ترش رو کم کم اضافه کرده و مواد را مخلوط کرده و طی چند مرحله تست کنید تا به طعم دلخواه خود برسید.
در نهایت به مقدار کافی نمک و گلپر اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.
کال کباب آماده است. برای این که مزهها بیشتر به خورد هم بروند و طعم بهتری پیدا کنند، آن را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد