به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ساعد نیوز
مواد لازم برای تهیه مربای آناناس
آناناس |
1 عدد(2.5-2 کیلوگرم) |
شکر |
1500 گرم |
آب |
1 لیتر(4 پیمانه) |
آب لیموترش |
1 قاشق سوپخوری |
پوست لیموترش |
2 عدد |
مراحل آماده سازی و طبخ مربای آناناس
- آناناس را پوست بکنید و قسمت وسط و سفت آن را در آورده، به ضخامن نیم سانتی متر حلقه حلقه کنید(در حدود 1000-800 گرم آناناس می شود). در صورت دلخواه آناناس را خرد کنید.
- شکر و آب را با هم مخلوط کرده، روی حرارت متوسط و یکنواخت قرار دهید. گاهی هم بزنید تا شکر داخل آب حل شده، به حالت نیمه قوام در آید.
- آناناس ها و پوست لیموترش را اضافه کرده، حرارت را ملایم کنید (از جوش نیفتد).
- پس از 20- 15 دقیقه که مربا پخته شدو شربت قوام آمد، آب لیموترش را اضافه کنید و بعد از 3 دقیقه مربا را از روی حرارت بردارید.
