
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازایران پخت
مواد لازم
همه مواد رو آماده کنید و کنار دستتون بزارین.
قارچ رو کمی تفت بدین تا سبک بشه.
داخل یه تابه کمی روغن بریزین و یک پیاز خرد شده رو اضافه کنید.
5 دقیقه تفت بدین تا پیاز تغییر رنگ بده و عسلی بشه.
لوبیا چیتی رو هم بپزین و با گوشتکوب بکوبید.
دقت کنید که فقط دستی بکوبید و از غذاساز و گوشتکوب برقی استفاده نکنید.
این اولین نکته برای پخت این برگر هست.
1/2 پیمانه برنج کته ای نرم که میتونه اضافی غذای روز قبل هم باشه رو هم کمی بکوبید و به لوبیا اضافه کنید.
قارچ تفت داده شده، پیاز عسلی، سیر رنده شده، پاپریکا، آرد سوخاری و نخودچی، نمک و فلفل، پیازچه و جعفری و رب گوجه رو هم اضافه کنید.
در نهایت هم یدونه تخم مرغ اضافه کنید.
خوب مواد رو چنگ بزنید و توی دستتون حالتش بدین.
کف تابه رو کمی روغن بریزین و برگرهای آماده شده رو در آرد سوخاری بزنید و بعد سرخ کنید.
به همین راحتی و خوشمزگی.
این برگر خوشمزه رو باسس کچاپ یا هر سس دیگه ای که دوست دارین نوش جان کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد