برگر لوبیا سالم و خوشمزه

طرز تهیه برگر لوبیا

برگر لوبیا چیتی از اون فست فودهایی هست که اگر حبوبات هم دوست نداشته باشین حتما اینو دوست خواهید داشت.
کد خبر: ۱۲۹۸۴۲۸

طرز تهیه برگر لوبیابه گزارش جام جم آنلاین به نقل ازایران پخت

مواد لازم

  • لوبیا چیتی: 2 و 1/4 پیمانه
  • فلفل قلمی شیرین خرد شده: سه قاشق غذاخوری
  • پودر پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
  • قارچ تفت داده شده: 1/4 پیمانه
  • سیر: 2 تا 3 حبه
  • پیاز عسلی: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری: 4 قاشق غذاخوری
  • پیازچه خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
  • برنج کته ای: 1/2 پیمانه
  • جعفری: 4 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
  • آرد نخودچی: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه برگر لوبیا

  •  

طرز تهیه برگر لوبیا چیتی

همه مواد رو آماده کنید و کنار دستتون بزارین.

قارچ رو کمی تفت بدین تا سبک بشه.

داخل یه تابه کمی روغن بریزین و یک پیاز خرد شده رو اضافه کنید.

5 دقیقه تفت بدین تا پیاز تغییر رنگ بده و عسلی بشه.

لوبیا چیتی رو هم بپزین و با گوشتکوب بکوبید.

دقت کنید که فقط دستی بکوبید و از غذاساز و گوشتکوب برقی استفاده نکنید.

این اولین نکته برای پخت این برگر هست.

1/2 پیمانه برنج کته ای نرم که میتونه اضافی غذای روز قبل هم باشه رو هم کمی بکوبید و به لوبیا اضافه کنید.

 

قارچ تفت داده شده، پیاز عسلی، سیر رنده شده، پاپریکا، آرد سوخاری و نخودچی، نمک و فلفل، پیازچه و جعفری و رب گوجه رو هم اضافه کنید.

در نهایت هم یدونه تخم مرغ اضافه کنید.

 

خوب مواد رو چنگ بزنید و توی دستتون حالتش بدین.

کف تابه رو کمی روغن بریزین و برگرهای آماده شده رو در آرد سوخاری بزنید و بعد سرخ کنید.

به همین راحتی و خوشمزگی.

این برگر خوشمزه رو باسس کچاپ یا هر سس دیگه ای که دوست دارین نوش جان کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها